בקבוק

...מייצר קובי ביקב של שפיה גם יין מצוין משל עצמו מכרמי המשפחה בהם הוא מטפל. היין הוא בלנד של סירה, קריניאן, מורבדר ופטי-וורדו, הזנים שלדעת קובי הם מתאימים ביותר לאזור. אתם יכולים לסמוך על דעתו בענייני כרמים, קובי הוא אחד מאנשי המקצוע הטובים והמנוסים שיש, בעל ניסיון רב בהקמת ובגידול כרמים, גם בגליל ובגולן וגם באזור זכרון בנימינה. בנוסף הוא בוגר לימודי ייננות באדלאייד באוסטרליה. הרעיון, מספר קובי, הוא ליצור יין מקומי של האזור שגם ישתו אותו באזור. בדיוק כמו שבחו"ל אתה רוצה לשתות את היין המקומי של הכפר. הוא מתיישן שנה בחביות ישנות בלבד והתוצאה, שוב לא מפתיע, היא יין טוב. מאוד מאוד טוב, עם שפע פרי נהדר לצד רעננות, איזון ומבנה טוב. בקיצור יין טוב."

עמוס רביד, בקבוק – פורטל תרבות האלכוהול, 29.3.13

ישראל היום
"היין שגדל בכרמים של משק ארנס ונעשה ביקב שפיה מכיל ענבי סירה, פטי ורדו, קריניאן ומורברדר...
המשך קריאה
על השולחן
"זהו ממסך של סירה, פטי ורדו, קריניאן ומורברדר, שנעשה ביד עדינה ומקצועית – יין ים תיכוני מותק ועסיסי...
המשך קריאה
בקבוק
"...אם זה לא מספיק (לנו זה הרי אף פעם לא מספיק), אז תמורת העזרה והעבודה שהוא עושה כאן עם הנערים...
המשך קריאה
Ynet
"בכפר הנוער מאיר שפיה לומדים תלמידי בית הספר החקלאי במסגרת מגמת כרם-יקב את כל שיש לדעת...
המשך קריאה
  • היין
    • המשפחה
      • ייצור
        • גלריה
          • צור קשר

            Tivonet

              שריגרעיונות