מה חדש
ביצירת יין רך ועשיר זה נבחרו ענבים אשר טופחו בכרמי המשפחה ומתבלטים באיכותם באזור גידול זה.
הרכב זני הענבים ביין זה: 44% סירה, 32% מורבדר, ו 24%- פטי ורדו.
היין יושן בחביות עץ אלון כשנה ובעל פוטנציאל התיישנות של כ-8 שנים משנת הבציר.
היין במיטבו כשהוא מוגש בטמפרטורה של כ 18- מעלות, ולאחר חצי שעה מפתיחת הבקבוק.
הנכם מוזמנים לבקר אותנו בפסטיבל, ולהיות הראשונים לטעות מהיין החדש שלנו.
הפסטיבל יתקיים בימים 25-26/3 בגני הנדיב בזכרון יעקב.
אדם מונטיפורי ביקר אצלנו ביקב, אתם מוזמנים להתרשם
|
|